Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, XVI. kerület, Árpádföld – Szabadságtelep
#216500287
119 millió Ft
Alapterület 300 m2,  634 m2-es telken
Szobák száma 6 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

XVI. kerület, Rákosszentmihály Eladó családi ház

Befektetők, vállalkozó kedvű családok figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant!

Két generáció számára alkalmas házat keres? Szeretné közelben tudni a családi üzletüket? Esetleg befektetésre vásárolna ingatlant? A megannyi lehetőség vagy a jó elosztás, ami fontosabb Önnek? Itt nem kell választania! Amennyiben felkeltette érdeklődését, olvasson tovább!

KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN!

Eladó XVI. kerületben, egy jó állapotú, 2006-ban épült, az alsó szinten egy 140 nm-es vendéglátó ipari üzlethelyiség, a felső szinten egy nettó 32,24 nm-es (br. 33,7 nm) 2 szobás és egy külön nettó 84,26 nm-es (br. 101 nm-es) 4 szobás, erkélyes lakás.

Ház:
Eladásra kínálunk a XVI.. kerület Rákosszentmihály részén egy családi házat, aminek a földszintjén egy jelenleg is működő cukrászda van. Az ingatlannak két bejárata van. A fő bejáraton keresztül juthatunk be a cukrászdába. Az alsó szinten van a vendégtér, mosdó, előkészítő helyiség, konyha és tároló helyiségek. A másik bejárat a kis utcáról közelíthető meg. Innen juthatunk el az emeleten lévő két lakáshoz. A lépcsőn felfelé haladva balra egy erkélyes, garzon van. Jobbra pedig a nagyobb lakás található, ami nappali plusz 3 hálószobás.

MŰSZAKI TARTALOM:
Az ingatlan 2005-ben épült a tetőtér pedig 2006-ban. A felső részen lévő kis lakás 5 évvel ezelőtt lett felújítva. A nyílászárók fából vannak. A fűtés gázkazánról történik. A két emeletnek külön vízórája van, de a villany óra közös. Az ingatlanon 10 cm-es szigetelés van.

Környék:
Az ingatlan kertvárosi elhelyezkedése ellenére a környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges közelben boltok, szupermarketek, kávézók, éttermek, edzőtermek, drogériák, bankok, közintézmények, egészségügyi intézmények, óvodák, iskolák.

Közlekedés:
Pár perc sétára található számos busz (277, 131, 231, 231B, 31, 92, 92A), valamint a rákosszentmihályi vasútállomás. Autóval könnyen megközelíthető az M0-ás, illetve az M3-as autópálya.
Parkolás: Az udvari beállóban 3 autó befogadására alkalmas hely van. Az utcán, közterületen, ingyenesen pedig 6-8 autó tud leparkolni.

Ha ilyen házat keres, ne is keresse tovább, megtalálta! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!

Eladó az Ön háza is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni?

ELADJUK AZ ÖN HÁZÁT is!

Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége? Kérje szakembereink elérhetőségét!
AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Kellemes napot!

Kapcsolat

Szabó Béla

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter